Elérhetőség

Tel: +36-20/47-87-970

       +36-70/51-78-656

     

 ( Hétfő-Péntek, 09:00-19:00 ) 

 
E-mail: info@bls-mikrobusz.hu


Cím: 4400 Nyíregyháza,

         Szalag utca 7.

Megosztás

Bérlés feltételei


- foglaláskor 20 % előleg ( a fix hely biztosításának érdekében )

 

- személyes iratok :

     személyi igazolvány

     lakcímkártya

     érvényes jogosítvány

 

 

- 100 ezer forint kaució

 

- vagy saját autó letétbe helyezése forgalmi engedéllyel, indítókulccsal (közparkolóban helyezhetik el, felelősséget nem tudunk érte vállalni)

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések 

 

- KI VEZETHETI A BÉRAUTÓT?

Az autót, a kölcsönadási szerződésben meghatalmazottként szereplő személy vezetheti, aki átruházhatja a gépjárművezetés jogát olyan személynek, aki vele együtt a  gépkocsiban tartózkodik! Ebben az esetben is a szerződés meghatalmazottja vállalja a szerződésben szereplő teljes felelősséget!


- HOGYAN SZÁMOLJUK AZ AUTÓBÉRLÉS IDŐTARTAMÁT?

Nálunk 1 nap = 24 óra, tehát ha szombat este 1900 a gépjármű átadás időpontja, és vasárnap este 1900-ig tart a bérlés, az is csak egy napnak számít.


MIKOR KELL LEELŐLEGEZNI A FOGLALÁST, KIFIZETNI A BÉRLETI DÍJAT, ILLETVE LETENNI A KAUCIÓT?

Foglalást, a fix hely biztosításának érdekében, a bérleti díj 20%-ának befizetésével érdemes minél hamarabb elrendezni, mivel előre nem tudhatjuk hogy mikor  érkezik foglalás az adott autóra az adott időpontban.
A bérleti díjat és a kauciót, közvetlenül a gépjármű átadásának időpontjában kell letenni, a kauciót azonnal visszaadjuk, amennyiben a gépjárműátvételkor mindent rendben találtunk.


- KÜLFÖLDRE KI LEHET VINNI A BÉRAUTÓT?

Kisteherautóinkat KIZÁRÓLAG BELFÖLDRE adjuk bérbe!


- TARTALMAZZA-E A BÉRLETI DÍJ AZ AUTÓPÁLYA-HASZNÁLAT DÍJÁT?

Autóink éves magyarországi autópálya matricával rendelkeznek, melyet már a bérleti díj tartalmaz, így nem jelent többletköltséget a bérlőnek.


- METTŐL-MEDDIG LEHET ÁTVENNI, ILLETVE LEADNI A BÉRAUTÓT?

Alap esetben a hét minden napján 09.00-19.00-ig állunk bérlőink rendelkezésére, de előzetes megbeszélés alapján az ügyfél számára legmegfelelőbb időpontban is  átvehető.


- MENNYI ÜZEMANYAGGAL ADJUK ÁT AUTÓINKAT?

Autóinkat "üres" (első üzemanyag töltő állomásig természetesen elegendő) üzemanyag tankkal adjuk át, és így is várjuk vissza. A fogyasztását átadáskor leegyeztetjük, hogy biztonságosan előre számolható legyen az utazás alatt.